dilluns, 16 de juliol del 2012

Acaba el camp amb la feina feta!

El camp de treball ha arribat a la seva fi, amb la pena d'acomiadar-nos dels amics i amigues que ehm fet aquests dies a Sils, però amb la satisfacció d'haver fet la feina i d'haver viscut aquesta experiència!

Hem aconseguit acabar el camp de cavalls i arreglar els entorns propers de l'estany! ha estat una experiència única i molt enriquidora, que esperem repetir l'estiu vinent!


dilluns, 9 de juliol del 2012

Segueix la feina a Sils!


Gran cap de setmana el que han viscut els nostres joves! El temps ha permès que dormissin al ras i gaudint de les estrelles!


Però el que realment estan fent és treballar de valent! Una bona mostra és l'horari dels darrers dies: es lleven a les 6h i a les 7h ja estan treballant! El motiu, a banda d'una enorme motivació, és evitar les hores de sol. 


El dia a dia està ensenyant també als joves la grandesa del camp i de com n'és de necessari ser respectuós amb aquest!









dimarts, 3 de juliol del 2012

El camp ha començat! Primer conèixer, i després a treballar!

La primera de les activitats de la campanya EstiuJove 2012 ja ha començat! Una vintena de joves ja són a Sils (La Selva) on han començat les tasques de rehabilitació de l'antic estany de Sils. Els protagonistes d'aquest camp ja han estat rebuts per l'Ajuntament de Sils, que els hi ha destacat la importància de la seva tasca: tornar a aquest espai la riquesa vegetal que havia tingut. El camp compta amb el suport i l'expertesa d'Acció Natura.

Aquí teniu algunes fotos d'aquesta primera jornada:



Els joves reben instruccions i explicacions sobre l'espai on treballaran


Coneixent els entorns de l'antic estany de Sils...

...i les espècies animals que hi habiten.



I les primeres feines ja han arribat...


I algunes instruccions per tirar endavant i conèixer millor el projecte